När det är dags att beställa etiketter uppstår ofta många frågor. Vilka material passar min produkt? Hur får jag etiketten att bli som designen? Kan jag få vissa delar av etiketten att framträda tydligare? Vilka format på etiketten passar bäst? Vilka volymer kan jag beställa och vilka leveranstider kan jag räkna med? Nordvalls etikettexperter hjälper dig gärna navigera bland etikettfrågorna.

Här nedanför bokar du smidigt och enkelt en tid för ett digitalt möte eller – om du så önskar –  ett telefonsamtal med någon av våra etikettrådgivare.

Välkommen att prata etiketter med oss!

Nordvalls Etikett
1

VÄLJ ÄMNE & RÅDGIVNINGSTID

2

VÄLJ SÄLJARE

 • David Håkansson

  Account Manager

  David är säljare som med utgångspunkt i Sjöbo, Skåne, gärna hjälper dig att hitta etiketter som gör skillnad för din verksamhet.
  David har arbetat med att producera våra etiketter och har därför goda kunskaper om etiketters konstruktion och format.

 • Liselott Widerström

  Key Account Manager

  Liselott är säljare med många års erfarenhet av att hjälpa företag hitta rätt etikett till en rad olika produkter. Särskilt stor erfarenhet har hon av etiketter till flaskor och flera av kunderna hon arbetar med är bryggerier, skönhets- och kosmetikföretag och kemtekniska företag. Liselott utgår från Stockholm.

 • Frederick Trip

  Key Account Manager

  Frederick är en erfaren säljare med södra Sverige som arbetsplats. Med utgångspunkt i Malmö och Sjöbo hjälper han företag hitta etiketter som skapar värde och som fungerar i en rad olika situationer. Bland kunderna Frederick arbetar med finns bryggerier, tobaksbolag och livsmedelsföretag, men också en hel rad övriga branscher.

 • Karina Christiansen

  Key Account Manager Pharma

  Karina är säljare specialiserad på etiketter till läkemedelsföretag, hälsokostföretag och företag som arbetar enligt mycket strikta regelverk för tillverkning och produktion.
  Bland kunderna Karina arbetar med finns såväl stora som mindre bolag, i Sverige såväl som i Danmark. Karina utgår från Roskilde, Danmark.

 • Mikael Bergqvist

  Försäljningschef

  Mikael är försäljningschef och säljare som med utgångspunkt i Jönköping arbetar med kunder i framför allt västra Sverige och Småland.
  Han arbetar med kunder inom de flesta branscher från logistik och e-handel till livsmedel och tillverkningsindustri

 • Johan Antonsson

  Key Account Manager

  Johan är säljare med utgångspunkt i Göteborgsområdet. Han har flera års erfarenhet av att arbeta med etikettkunder. Särskilt stor erfarenhet har han av bryggerier och större industriföretag, men han är van vid att hjälpa de flesta slags företag att hitta etikettlösningarna som passar bäst.

3

VÄLJ DATUM OCH TID

Välj etiketttyp samt ange säljare för att hämta Kalendern

4

BOKA MÖTE

Välj en tid i Kalendern ovan.