Nordvalls – etiketter idag och i framtiden

Vår affärsidé

Nordvalls är norra Europas ledande etikettleverantör. Genom nära samarbete med våra kunder erbjuder vi smarta etikettlösningar från idé till färdig produkt.

Etikettskola Nordvalls

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden passion, flexibilitet och kreativitet genomsyrar vår verksamhet varje dag, i allt vi gör.

Nordvalls kunder är verksamma inom en rad olika branscher. Vi gör etiketter åt företag som tillverkar läkemedel, livsmedel och dryck, kemtekniska produkter och kosmetika. Bland våra kunder finns också företag som arbetar med logistik och transport, trä och papper och övrig industri.

Varje kund har sina unika behov och förutsättningar. Med flexibilitet som en av grundstenarna i vår verksamhet har vi på Nordvalls som inställning att hjälpa varje kund till ett så bra resultat som möjligt. Vår breda maskinpark ger oss också goda möjligheter att anpassa vår produktion efter våra kunders skiftande behov. Engagerade och kunniga medarbetare är en annan viktig framgångsfaktor i vår 112-åriga historia.

Etiketter i framkant

Våra medarbetare jobbar aktivt för att finna kreativa och smarta lösningar för just ditt företag. Vi drivs av att ligga i framkant. Nordvalls var till exempel det första företaget i branschen med att trycka i offset.

Utöver trycktekniker som flexo, UV-flexo, screen och offset erbjuder vi digitaltryck som med fördel används vid mindre upplagor för en snabbare hantering.

Vi har också gjort stora satsningar inom säkerhetsfunktioner för läkemedelsbranschen med tyngdpunkt på spårbarhet, äkthet och säkerhetsförslutningar.