Nordvalls och Laritryck

Nordvalls förvärvar LariTryck

Nordvalls förvärvar etikettryckeriet LariTryck AB. Genom förvärvet förstärker vi vår position som en av Skandinaviens största tillverkare av etiketter och hälsar ett välskött bolag välkommen till oss.

Läs hela inlägget
Prata med etikettexperten_Nordvalls

Beställa etiketter? Ta hjälp av rådgivaren

Det finns en del att tänka på när det är dags att beställa etiketter. På Nordvalls vill vi göra det enkelt för dig att få svar, tips och råd om etiketter på tider som passar dig. I nya rådgivningstjänsten “Prata med etikettexperten” väljer du själv vem du vill prata med och vilken slags etikett du vill ha hjälp med.

Läs hela inlägget
Patrik Jenemark-Nordvalls

Etikettryckeri får värme av jorden och solen

Lokalerna vid Nordvalls huvudkontor och produktion i Sjöbo värms nu upp med hjälp av förnyelsebar energi i form av bergvärme. Om några veckor tas även en solcellsdriven geoanläggning i drift vid huvudkontoret. Satsningen är ett steg mot ett än mer hållbart erbjudande till kunder.

Läs hela inlägget
David Håkansson_Nordvalls

“Ingen etikett är den andra lik” – möt nya säljaren

David Håkansson är ett bekant ansikte för många av Nordvalls medarbetare. Efter några år som anställd i etikettproduktionen går han nu över till rollen som Account Manager och väntas bli ett välkänt ansikte även för beställare av etiketter. Läs mer om David och vad du kan förvänta dig av Nordvalls nye säljare.

Läs hela inlägget
Etiketten i fokus

Etiketten i fokus – nytt magasin ute nu

Funderar du på att beställa etiketter och vill veta mer om vilka vi på Nordvalls är och hur vi jobbar? Söker du inspiration kring etiketter och deras användningsområden? Då är nya numret av Nordvalls kundmagasin för dig. Beställ ditt exemplar av Etiketten i fokus genom att maila oss.

Läs hela inlägget