Johan Antonsson_Nordvalls Etikett

Möt nya etikettsäljaren – ”Teamwork avgör om vi lyckas”

Etiketter är den roligaste produkten att sälja. Och med en gedigen bakgrund inom försäljning vet han vad han pratar om. Att träffa och bygga relationer till kunder är det bästa med jobbet och avgörande för att få nöjda kunder är hela teamet runt produkten. Låt oss presentera Johan Antonsson, Nordvalls nyaste säljare!

Läs hela inlägget
Nordvalls och Laritryck

Nordvalls förvärvar LariTryck

Nordvalls förvärvar etikettryckeriet LariTryck AB. Genom förvärvet förstärker vi vår position som en av Skandinaviens största tillverkare av etiketter och hälsar ett välskött bolag välkommen till oss.

Läs hela inlägget
Nordvalls Etikett

Nordvalls lanserar digital rådgivning

Det finns en del att tänka på när det är dags att beställa etiketter. På Nordvalls vill vi göra det enkelt för dig att få svar, tips och råd om etiketter på tider som passar dig. I nya rådgivningstjänsten ”Prata med etikettexperten” väljer du själv vem du vill prata med och vilken slags etikett du vill ha hjälp med.

Läs hela inlägget
Patrik Jenemark-Nordvalls

Nordvalls installerar bergvärme och solceller

Lokalerna vid Nordvalls huvudkontor och produktion i Sjöbo värms nu upp med hjälp av förnyelsebar energi i form av bergvärme. Om några veckor tas även en solcellsdriven geoanläggning i drift vid huvudkontoret. Satsningen är ett steg mot ett än mer hållbart erbjudande till kunder.

Läs hela inlägget
Etiketten i fokus

Etiketten i fokus – nytt magasin ute nu

Funderar du på att beställa etiketter och vill veta mer om vilka vi på Nordvalls är och hur vi jobbar? Söker du inspiration kring etiketter och deras användningsområden? Då är nya numret av Nordvalls kundmagasin för dig. Beställ ditt exemplar av Etiketten i fokus genom att maila oss.

Läs hela inlägget
Nordvalls Etikettskola

Nordvalls etikettskola – nu i digital form

Nordvalls ger sedan länge en uppskattad introduktionsutbildning i etiketter och etikettproduktion – Etikettskolan. I Etikettskolan får du veta hur etiketter blir till och vad som påverkar vilka material och metoder som används för att producera och trycka dem. Vi är nu glada att kunna presentera tre grundläggande delar av Etikettskolan i digital form.

Läs hela inlägget
Trycka etiketter-Nordvalls Etikett

Premiär för Etikettfrukost den 28 februari

Att välja rätt etikett är inte så lätt som det kan låta. Etiketten är mycket mer än en snygg design, även om vi ofta inte tänker på den som mer än formgivning som vi antingen gillar eller ogillar. Etikettskolan får sällskap: Etikettfrukost med Nordvalls Sedan tidigare arrangerar Nordvalls en utbildning vi kallar Etikettskolan. I Etikettskolan…

Läs hela inlägget

Möt Nordvalls nyaste säljare

Frederick Trip är Nordvalls nyaste Key Account Manager. Vi ställde några snabba frågor till den sportintresserade malmöiten vars holländska pappa gett upphov till ett i Sverige hyfsat unikt för- och efternamn. Vad gjorde du innan du kom till oss på Nordvalls? Då var jag säljare på Boxon. Jag hade ett väldigt stort sortiment, men etiketter…

Läs hela inlägget