Ett Nordvalls, två anläggningar

Nordvalls Etikett har huvudkontor i skånska Sjöbo. I Sjöbo trycker vi framför allt etiketter för livsmedelsbranschen, läkemedelsindustrin, kosmetik och skönhet. I vår anläggning i Sjöbo framställer vi all tryckmedia själva och vi har tillgång till ett brett utbud av tryckpressar. Vi trycker med flexotryckpressar, screentryckpressar, digitala tryckpressar och boktryck. Kundens behov står i centrum och vår breda maskinpark gör att vi kan trycka de allra flesta typer av etiketter.

Stor räckvidd med två anläggningar

Vårt andra tryckeri hittar du i Kungälv, strax norr om Göteborg. Här tillverkar Nordvalls etiketter åt företag inom mestadels logistik och e-handel, tillverkning och produktion. Det gör vi i en modern anläggning med högkvalitativa tryckpressar. Förutom självhäftande etiketter tillverkar vi i Kungälv också biljetter och taggar och In Mould Labels. Precis som vid vår anläggning i Sjöbo har vårt tryckeri i Kungälv en egen Prepress-avdelning som gör kundens filer redo att tryckas i någon av våra tryckpressar. Vår kundtjänst har medarbetare placerade i såväl Sjöbo som i Kungälv.

Precis som vid vår anläggning i Sjöbo har vårt tryckeri i Kungälv en egen Prepress-avdelning som gör kundens filer redo att tryckas i någon av våra tryckpressar.

En del av Possehl Identification Solutions

Sedan 2017 ingår Nordvalls i Possehl Identification Solutions, PID förkortat. PID är ett affärsområde inom företagskoncernen Possehl Group med säte i tyska Lübeck. Fokus i PID ligger på företag verksamma inom print & apply och bland Nordvalls systerföretag kan nämnas Logopak och Novexx Solutions.

Nordvalls Etikett