Ett Nordvalls, två anläggningar

Nordvalls Etikett har huvudkontor i skånska Sjöbo. I Sjöbo trycker vi framför allt etiketter för livsmedelsbranschen, läkemedelsindustrin, kosmetik och skönhet. I vår anläggning i Sjöbo framställer vi all tryckmedia själva och vi har tillgång till ett brett utbud av tryckpressar. Vi trycker med flexotryckpressar, screentryckpressar, digitala tryckpressar och boktryck. Kundens behov står i centrum och vår breda maskinpark gör att vi kan trycka de allra flesta typer av etiketter.

Stor räckvidd med två anläggningar

Vårt andra tryckeri hittar du i Kungälv, strax norr om Göteborg. Här tillverkar Nordvalls etiketter åt företag inom mestadels logistik och e-handel, tillverkning och produktion. Det gör vi i en modern anläggning med högkvalitativa tryckpressar. Förutom självhäftande etiketter tillverkar vi i Kungälv också biljetter och taggar och In Mould Labels. Precis som vid vår anläggning i Sjöbo har vårt tryckeri i Kungälv en egen Prepress-avdelning som gör kundens filer redo att tryckas i någon av våra tryckpressar. Vår kundtjänst har medarbetare placerade i såväl Sjöbo som i Kungälv.

Precis som vid vår anläggning i Sjöbo har vårt tryckeri i Kungälv en egen Prepress-avdelning som gör kundens filer redo att tryckas i någon av våra tryckpressar.

Välkommen till Nordvalls Etikett

Är du nyfiken på vår verksamhet och vill besöka oss? Vi arrangerar regelbundet så kallade etikettskolor för befintliga kunder och samarbetspartners då vi visar upp vår produktion och berättar mer om etiketter och hur de tillverkas.

Vill du komma i kontakt med en särskild medarbetare? Under Kontakt hittar du kontaktuppgifter till flera av Nordvalls medarbetare.

Har du en allmän fråga? Använd gärna vårt kontaktformulär.

Nordvalls Etikett-otryckta etiketter