Ett Nordvalls, två anläggningar

Nordvalls Etikett har huvudkontor i skånska Sjöbo. I Sjöbo trycker vi framför allt etiketter för livsmedelsbranschen, läkemedelsindustrin, kosmetik och skönhet. I vår anläggning i Sjöbo framställer vi all tryckmedia själva och vi har tillgång till ett brett utbud av tryckpressar. Vi trycker med flexotryckpressar, screentryckpressar, digitala tryckpressar och boktryck. Kundens behov står i centrum och vår breda maskinpark gör att vi kan trycka de allra flesta typer av etiketter.

Stor räckvidd med två anläggningar

Vårt andra tryckeri hittar du i Kungälv, strax norr om Göteborg. Här tillverkar Nordvalls etiketter åt företag inom mestadels logistik och e-handel, tillverkning och produktion. Det gör vi i en modern anläggning med högkvalitativa tryckpressar. Förutom självhäftande etiketter tillverkar vi i Kungälv också biljetter och taggar och In Mould Labels. Precis som vid vår anläggning i Sjöbo har vårt tryckeri i Kungälv en egen Prepress-avdelning som gör kundens filer redo att tryckas i någon av våra tryckpressar. Vår kundtjänst har medarbetare placerade i såväl Sjöbo som i Kungälv.

Precis som vid vår anläggning i Sjöbo har vårt tryckeri i Kungälv en egen Prepress-avdelning som gör kundens filer redo att tryckas i någon av våra tryckpressar.

En del av Possehl Group

Sedan 2017 ingår Nordvalls i Possehl Group. Possehl Group är en företagskoncern med säte i tyska Lübeck bestående av åtta affärssegment ekonomiskt oberoende av varandra. Possehl Group omfattar även 200 dotterbolag i ett 30-tal länder. Räkenskapsåret 2019 hade koncernen en omsättning på 4,1 miljarder euro med ett eget kapital om 1,1 miljarder euro. Possehl Group har ca 13 300 medarbetare världen över.

Nordvalls Etikett-otryckta etiketter