När vi tar fram en etikett till dig, tar vi hänsyn till hur produkten ser ut, om etiketten ska sitta kvar eller kunna tas bort, hur länge den ska fungera, vad den ska tåla mekaniskt och kemiskt och vad den har för ändamål. Kvalitets- och miljökrav är andra faktorer vi väger in, om det skall gå att tilltrycka i efterhand och hur applicering skall ske.

Vi vet vad vi talar om

Med dessa förutsättningar som bas väljer vi lämpligt frontmaterial, adhesiv, tryckfärg, tryckmetod och tryckpress – oavsett om det gäller en enkel vit pappersetikett eller en komplicerad flerfärgsetikett av polypropylen. Vi tar även hänsyn till hur vi kan förstärka ditt budskap genom laminering, lack, foliering eller prägling.

Vi kan välja mellan 400-500 olika frontmaterial, kombinera med 50 varianter adhesiv, sex tryckmetoder, ett par olika bakpapper samt silikonskikt när vi ska ta fram en etikett. Att kombinera dessa olika beståndsdelar och alla ingående varianter till en optimal lösning ställer höga krav på oss som tillverkare. Du kan tryggt välja Nordvalls – vi vet vad vi talar om!

Marie Olofsson_Nordvalls

Hittar du inte vad du söker?

 Tveka inte att kontakta vår kundsupport. De hjälper dig gärna hitta rätt etikett.