Livsmedelssäkerhetspolicy
NORDVALLS ETIKETT AB, enhet Mölnlycke ska präglas av ett medvetet och organiserat kvalitetsarbete som ska genomsyra hela varuflödet. Vi ska utveckla, producera och distribuera produkter på en kvalitetsoch säkerhetsnivå som uppfyller kundens behov och förväntningar. All personal ansvarar för kvalitén i det arbete man utför så att våra kunder tryggt kan använda våra produkter.
Vi ska därför arbeta med att:
- hålla vårt ledningssystem för kvalitet och livsmedelssäkerhet uppdaterat och levande
- ständiga förbättringar ska vara en naturlig del i arbetet
- fastställa tydliga kvalitets- och livsmedelssäkerhetsmål med uppföljning
- leva upp till de krav som ställs i lagstiftning och av myndigheter samt de åtaganden vi har gentemot våra kunder
- ha en öppen och effektiv kommunikation inom verksamheten samt med kunder, affärspartners och andra aktörer
För oss är kvalitet och livsmedelssäkerhet inte enbart mätbart utan i lika hög grad en fråga om engagemang och företagskultur samt kompetens och medvetenheten kring livsmedelssäkerhetsfrågor hos medarbetarna.
Patrik Jenemark
VD