Nordvalls och ISO 9001

Nordvalls är sedan länge certifierade enligt ISO 9001. ISO 9001 är en systemstandard för kvalitetsledning för verksamhetsprocesserna i ett företag eller en organisation.

Standarden hjälper organisationer att säkerställa att kunder och intressenter får konsekventa och kvalitativa produkter och tjänster.

Certifieringen innebär att organisationen har ett kvalitetsarbete som lever upp till en vedertagen standard. Som kund till ett ISO 9001-certifierat företag vet du att du gör affärer med ett företag som har ett strukturerat arbete för kundfokus, ledarskap, förbättringar, faktabaserade beslut, med mera.

Certifieringar Nordvalls
ISO certifiering Nordvalls

Nordvalls och ISO 14001

ISO 14000 är samlingsnamnet för de standarder som handlar om miljöledning. Som kund till ett företag certifierat enligt 14001 kan du lita på att organisationen har ett kvalitetsledningssystem som uppfyller kraven i den standard som ska tillämpas. Systemet är en naturlig del av organisationens dagliga verksamhet. Systemet är beskrivet och såväl systemet som dess beskrivning underhålls löpande.

Du kan också känna dig trygg med att verksamheten blir granskat mot kraven i ISO 14001:2015 av ett ackrediterat certifieringsorgan. Nordvalls är certifierat enligt ISO 14001:2015.

Ladda ner våra ISO-certifikat

ISO-certifikat (svenska)
ISO-certifikat (engelska)

Nordvalls är ett FSC-certifierat tryckeri

Nordvalls Etiketts två produktionsenheter är certifierade enligt FSC:s regler. FSC står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell medlemsorganisation som arbetar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar, genom certifieringssystemet FSC.

Certifierade företag följer FSC:s regler (standarder) för skogsbruk och spårbarhet. De som följer reglerna får märka sina produkter med FSC:s varumärke. FSC-märket gör att konsumenter och företag kan välja varor av trä som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Här kan du läsa mer om FSC.

Ladda ner vårt FSC-certifikat

Nordvalls FSC-certifikat

FSC certifierat Nordvalls

Hittar du inte vad du söker?

 Tveka inte att kontakta vår kundsupport. De hjälper dig gärna hitta rätt etikett.