Spoloperatör till Nordvalls i Sjöbo

Arbetsuppgifter

Som spoloperatör på Nordvalls arbetar du med spolning, packning, märkning samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på vår spolavdelning. Du rapporterar i produktionssystemet, utför löpande underhåll av utrustningen och ansvarar för att det är ordning och reda och säkert i arbetsområdet.

Har du erfarenhet av arbete i produktion sedan tidigare är det meriterande. Även erfarenhet från grafisk produktion, GMP-kunskap, kvalitets- och miljösystem samt truckkort är meriterande.

För att trivas på Nordvalls bör du tycka om att arbeta tillsammans i team där tempot periodvis kan vara högt.

Nordvalls Etikett

Nordvalls erbjuder

Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett företag som satsar och där du har möjligheter att forma din egen framtida utveckling. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, korta beslutsvägar, tillväxt samt – inte minst – kunniga och engagerade medarbetare. På sidan om våra Värderingar läser du mer om vad vi står för.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sjöbo.

Arbetstid: Heltid, 2-skift

Nordvalls tillämpar 6 månaders provanställning.

Är du den vi letar efter? Sök tjänsten redan idag!

Maila din ansökan till HR-chef Mia Palm. Bifoga CV och personligt brev och märk din ansökan med Tryckerisupport.

”För oss innebär service att vi förstår kundernas situation och förutsättningar. Vi ser helheten. Vi förenar en gedigen kunskap om tryckproduktion med en förståelse för etikettens och kundens unika förutsättningar. Det är service för oss.”

 

Ur Nordvalls värderingar

Om Nordvalls Etikett

Nordvalls Etikett är ett av Sveriges största etikettryckerier. Företaget grundades 1907 i skånska Sjöbo. Idag jobbar ca 115 engagerade medarbetare vid någon av våra två produktionsenheter, i Sjöbo och i Kungälv. Nordvalls präglas av tillgänglighet, personligt engagemang och service med kundens bästa för ögonen. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter; från kvalificerade flerfärgsetiketter för dekor och profilering till otryckta etiketter för tilltryck i skrivare. Bland våra kunder finns såväl stora livsmedelsföretag som läkemedelstillverkare, tillverkare av produkter för skönhet och kosmetik, e-handelsföretag och pappers- och massaindustrin.

Arbeta på Nordvalls