Account Manager till Nordvalls Etikett

Drivs du av att skapa resultat? Har du ett genuint intresse för försäljning och kundbearbetning? Vi på Nordvalls söker en Account Manager till vårt huvudkontor i Sjöbo. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, engagerade och kunniga kollegor och möjlighet att göra stor skillnad för våra kunder.

Jobba på Nordvalls

Arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen som Account Manager arbetar du strukturerat med bearbetning av prospekts, uppföljning av leads och försäljning till befintliga kunder. Tillsammans med övriga säljare och marknadsförare identifierar du prospekts och bearbetar leads, digitala såväl som fysiska sådana. Utöver nykundsbearbetning ansvarar du för försäljning till C-kunder och en del av våra B-kunder.

Som junior säljare är du bra på att

  • Initiera, genomföra och följa upp aktiviteter för att skapa merförsäljning till nya och befintliga kunder,
  • identifiera möjligheter till ökad försäljning till befintliga kunder,
  • ta en ledande roll vid kundkontakter,
  • analysera försäljningsstatistik i syfte att öka lönsamhet och goda affärsrelationer,
  • samarbeta med övriga säljare och marknadsförare,
  • arbeta i Excel och liknande program,
  • uppdatera CRM-system och använda tillgängliga verktyg och system.

Kvalifikationer och profil

Vi tror att du har minst ett års erfarenhet av att arbeta med försäljning. Som person är du strukturerad och van att prestera under stundtals högt tempo. Du har lätt för att arbeta självständigt och är trygg med att kalkylera och skapa offerter.

Du är resultatdriven och tycker om att ta kontakt med potentiella såväl som befintliga kunder i syfte att underhålla eller utveckla kundsamarbeten. Du är välbekant med tekniker för prospektering, nykundsbearbetning och försäljning.

Rollen är en heltidstjänst med placering vid vår huvudenhet i Sjöbo.

Om ansökan

Skicka CV och personligt brev till HR-chef Mia Palm på mia.palm@nordvalls.se
Urval sker löpande, så ansök gärna så snart du har möjlighet vid intresse.

Om Nordvalls Etikett

Nordvalls Etikett är Sveriges största etikettryckeri. Företaget grundades 1907 i skånska Sjöbo. Idag jobbar ca 110 engagerade medarbetare vid någon av våra två produktionsenheter, i Sjöbo och i Kungälv. Nordvalls präglas av tillgänglighet, personligt engagemang och service med kundens bästa för ögonen. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter; från kvalificerade flerfärgsetiketter för dekor och profilering till otryckta etiketter för tilltryck i skrivare. Bland våra kunder finns såväl stora livsmedelsföretag som läkemedelstillverkare, tillverkare av produkter för skönhet och kosmetik, e-handelsföretag och pappers- och massaindustrin.

Läs mer om Nordvalls Etikett.

Nordvalls Etikett Kontakt