Tryckerisupport till Nordvalls i Sjöbo

Till vår huvudenhet och produktionsanläggning i Sjöbo söker vi nu en tryckerisupport.

Som support på Nordvalls medverkar du före, under och efter produktionen av etiketter. Du ansvarar t ex för att förbereda insatsvaror inför tryckning såsom stansar, magnetcylindrar, färger, klichéer med mera.

Du är lyhörd, noggrann och behjälplig till tryckarna. Du medverkar vid utvecklingsarbete och riskanalyser. Du rapporterar i produktionssystem och ansvarar för att det är ordning och reda och säkert i arbetsområdet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i produktion sedan tidigare. Erfarenhet från grafisk produktion, kunskap i GMP (Good Manufacturing Practice), kvalitets- och miljösystem är meriterande. Har du truckkort ser vi även det som meriterande.

För att trivas hos oss på Nordvalls bör du tycka om att arbeta tillsammans i team där tempot periodvis kan vara högt.

Nordvalls Etikett Affärside

Nordvalls erbjuder

Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett företag som satsar och där du har möjligheter att forma din egen framtida utveckling. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, korta beslutsvägar, tillväxt samt – inte minst – kunniga och engagerade medarbetare. På sidan om våra Värderingar läser du mer om vad vi står för.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sjöbo.

Arbetstid: Heltid, 2-skift

Nordvalls tillämpar 6 månaders provanställning.

Är du den vi letar efter? Sök tjänsten redan idag!

Maila din ansökan till HR-chef Mia Palm. Bifoga CV och personligt brev och märk din ansökan med Tryckerisupport.

”Vi som arbetar på Nordvalls är stolta över vårt arbete och våra kollegor. För att vi som arbetar här ska utvecklas i vårt arbete och leverera produkter och tjänster av hög kvalitet tror vi att det är viktigt att våga tänka nytt.”

 

Ur Nordvalls värderingar

Om Nordvalls Etikett

Nordvalls Etikett är ett av Sveriges största etikettryckerier. Företaget grundades 1907 i skånska Sjöbo. Idag jobbar ca 115 engagerade medarbetare vid någon av våra två produktionsenheter, i Sjöbo och i Kungälv. Nordvalls präglas av tillgänglighet, personligt engagemang och service med kundens bästa för ögonen. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter; från kvalificerade flerfärgsetiketter för dekor och profilering till otryckta etiketter för tilltryck i skrivare. Bland våra kunder finns såväl stora livsmedelsföretag som läkemedelstillverkare, tillverkare av produkter för skönhet och kosmetik, e-handelsföretag och pappers- och massaindustrin.

Nordvalls Etikett