Flexotryckare till Nordvalls i Sjöbo

Arbetsuppgifter

Som flexotryckare på Nordvalls ansvarar du för intagning av jobb, tryckning, avslut, rapportering i produktionssystem och andra förekommande arbetsuppgifter i ett tryckeri.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom produktion. Grafisk utbildning med god kännedom om kvalitetskrav och GMP-kunskap är meriterande.

För att trivas på Nordvalls bör du tycka om att arbeta tillsammans i team på ett företag där tempot periodvis kan vara högt.

Nordvalls Etikett

Nordvalls erbjuder

Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett företag som satsar och där du har möjligheter att forma din egen framtida utveckling. Nordvalls kännetecknas av gemenskap, passion och service, korta beslutsvägar, tillväxt samt – inte minst – kunniga och engagerade medarbetare. På sidan om våra Värderingar läser du mer om vad vi står för.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sjöbo.

Arbetstid: Heltid, 2-skift

Nordvalls tillämpar 6 månaders provanställning.

Är du den vi letar efter? Sök tjänsten redan idag!

Maila din ansökan till HR-chef Mia Palm. Bifoga CV och personligt brev och märk din ansökan med Tryckerisupport.

“Passionen vi känner för vårt arbete gör oss engagerade och motiverade. Vi stöttar våra kollegor och ger varandra beröm i såväl med- som motgång.”

 

Ur Nordvalls värderingar

Om Nordvalls Etikett

Nordvalls Etikett är ett av Sveriges största etikettryckerier. Företaget grundades 1907 i skånska Sjöbo. Idag jobbar ca 115 engagerade medarbetare vid någon av våra två produktionsenheter, i Sjöbo och i Kungälv. Nordvalls präglas av tillgänglighet, personligt engagemang och service med kundens bästa för ögonen. Vår tillverkning omfattar alla typer av självhäftande etiketter; från kvalificerade flerfärgsetiketter för dekor och profilering till otryckta etiketter för tilltryck i skrivare. Bland våra kunder finns såväl stora livsmedelsföretag som läkemedelstillverkare, tillverkare av produkter för skönhet och kosmetik, e-handelsföretag och pappers- och massaindustrin.

Nordvalls Etikett