Nordvalls – kvalitet som varar

Nordvalls är ett tryckeri med många år på marknaden. Mycket har hänt sedan vår grundare Victor Hugo Olsson 1907 startade företaget i skånska Sjöbo. Under våra 114 år på marknaden har vi lärt oss att kunder uppskattar en kunnig leverantör som värdesätter långsiktiga relationer och samarbete. Självhäftande etiketter är vårt fokus och vi levererar dem med kunskap, kvalitet och service.

Ledande på etiketter

Nordvalls har idag produktion vid två anläggningar, den ena vid vårt huvudkontor i Sjöbo, Skåne, och den andra i Kungälv, två mil norr om Göteborg. Med en omsättning på 345 miljoner kronor (2020) är Nordvalls ett av Sveriges största etikettryckerier.

En del av Possehl Group

Sedan 2017 ingår Nordvalls i Possehl Group. Possehl Group är en företagskoncern med säte i tyska Lübeck bestående av åtta affärssegment ekonomiskt oberoende av varandra. Possehl Group omfattar även 200 dotterbolag i ett 30-tal länder. Räkenskapsåret 2019 hade koncernen en omsättning på 4,1 miljarder euro med ett eget kapital om 1,1 miljarder euro. Possehl Group har ca 13 300 medarbetare världen över.

Liselott Widerström_Nordvalls Etikett
Livsmedelsetikett_digitaltryck

Nordvalls – ett hållbart erbjudande

Självhäftande etiketter från oss på Nordvalls är välgjorda etiketter, tillverkade av tryckare med många års erfarenhet. Hos oss hittar du allt ifrån flerfärgsetiketter och flerbladsetiketter till säkerhetsetiketter och otryckta etiketter. Vi vet att det kan vara både svårt och förvirrande att veta vilka slags etiketter som fungerar bäst i en viss verksamhet eller för ett visst ändamål. Därför har du alltid någon hos oss att fråga och be om råd och vi guidar gärna till det bästa resultatet för just dig som kund.

Nordvalls – på kundens sida

Vi brukar bli uppskattade för vår service och för vår vilja att göra våra kunder nöjda. Det är vi glada för eftersom vi arbetar målmedvetet för att alltid ge god service och, naturligtvis, leverera god kvalitet i våra produkter. Våra kunder är våra samarbetspartners. Vi tror på och värdesätter långsiktiga och hållbara relationer till dem.

Etiketter kan vara både en liten och en stor del av en produkt eller förpackning. Oavsett sin storlek har den ofta en viktig betydelse. Det finns sällan utrymme för problem. Vi har koll på etiketter. Välj oss för en pålitlig, kunnig och flexibel etikettleverantör på din sida.

Nordvalls Etikett

Tycker du också etiketter är spännande?

Följ oss i sociala medier för mer etikettinspiration!