Färgetiketter och etiketter i flera färger

Flerfärgsetiketter är ett vanligt uppdrag för oss på Nordvalls. Med expertis inom flera olika trycktekniker vet vi vad som krävs för att uppnå önskat slutresultat. Färg är en viktig komponent i en professionellt tryckt etikett och våra tryckpressar hanterar många färger och lacker. Digitaltryck, flexo- eller screentryck. Kombinationerna och möjligheterna är många.

Effekten och resultatet du vill uppnå med din färgetikett påverkar ofta vilken tryckmetod som blir aktuell.

Flerfärgsetikett-Nordvalls

Maxa din etikett med foliering, embossing och lack

En etikett kan säga mycket. Den säger något om varumärket, om produktens användningsområde och den svarar, förhoppningsvis, på varför mottagaren ska köpa produkten den sitter på. Lämna inte etikettens utseende åt slumpen! Vi har nämnt färg som en viktig komponent i etikettens förmåga att kommunicera, men varför stanna där?

På Nordvalls erbjuder vi alla möjligheter in-house och förutom färgetiketter har vi stor erfarenhet av att arbeta med olika typer av effekter för att ge den tryckta etiketten mer och fler effekter och en unik särprägel. Med hjälp av foliering, olika embossing och lacker ger vi gärna din etikett fler dimensioner. Prata med någon av våra kunniga säljare så hjälper de dig gärna vidare.

 

Specialeffekter vi erbjuder:

  • Lack – matt och glansigt
  • Foliering – cold foil och hot foil
  • Embossing

Hittar du inte vad du söker?

 Tveka inte att kontakta vår kundsupport. De hjälper dig gärna hitta rätt etikett.