Flerbladsetikett – när etiketten har fler blad än ett

Har du en produkt som du vill förse med lite mer information än en vanlig etikett ger utrymme till? Då kan en tvåbladsetikett eller flerbladsetikett vara något för dig. Med flera tryckbara sidor rymmer din etikett exempelvis både nödvändig information och olika språkversioner. Dessa etiketter är öppningsbara med flikar och kan självklart återförslutas.

Till utseendet påminner tvåbladsetiketten eller flerbladsetiketten om en vanlig etikett. Till skillnad från en vanlig, ensidig, etikett har tvåblads- eller flerbladsetiketten två eller flera blad, eller sidor, applicerade på den självhäftande grundetiketten. Dessa blad är applicerade med adhesiv som kan öppnas med hjälp av en flik för att därefter återförslutas igen. Flera olika format och färger står till buds.

Nordvalls etikett folderetikett
Bild tagen av: Christian Andersson, Apelöga Malmö

Folderetikett – utförlig information på en etikett

När du har mycket information att redovisa för en specifik produkt kan en folderetikett vara den ultimata lösningen. En grundetikett får en folder, exempelvis i form av en bipacksedel, fäst

Nyfiken på vilken typ av tvåbladsetikett eller flerbladsetikett vi kan erbjuda just dig? Våra säljare berättar gärna mer.

Hittar du inte vad du söker?

 Tveka inte att kontakta vår kundsupport. De hjälper dig gärna hitta rätt etikett.