Etiketter för märkning

Tillverkar ditt företag produkter? Många av etiketterna vi på Nordvalls levererar spelar en viktig roll i ett produktionsflöde. För att olika enheter och komponenter ska kunna röra sig effektivt och smidigt genom produktionsprocessen är det ofta en förutsättning att de är tydligt uppmärkta.

Etiketten i ett produktionsflöde må vara liten, men konsekvenserna blir ofta stora om den saknas. En komponent som inte går att identifiera på ett tillförlitligt sätt skapar lätt problem i flödet och måste inte sällan kasseras. Ytan som etiketten ska fästa på är också den viktig att tänka på när det är dags att välja material och adhesiv. Prata med någon av våra erfarna säljare eller vår kundsupport för att få guidning.

Etiketter för märkning Nordvalls

Kontakta våra säljare för ett samtal om vad vi kan göra för just din verksamhet.

Marie Olofsson_Nordvalls

Etiketter för identifikation

Vi på Nordvalls har många års erfarenhet av att tillverka etiketter för just tillverkning och produktion. Många av våra kunder är producerande och tillverkande företag som använder etiketter för att märka upp sina produkter med streckkod eller annan information som gör att produkten den sitter på går att spåra och identifiera. Det gör att vi är bekanta med flera av de utmaningar producerande företag står inför.

På Nordvalls vet vi hur viktigt det är att etiketten fungerar med er etiketteringsutrustning och era övriga produkter och arbetssätt. Kontakta våra säljare för ett samtal om vad vi kan göra för just din verksamhet.

Vad säger andra kunder i samma bransch?

”Etiketterna är en kanal för att kommunicera vårt varumärke. De har en viktig säljegenskap och måste se snygga ut i hyllan.”

– Inköpschef på Bona.