Flasketiketter, öletiketter och etiketter för mat och dryck

På marknaden för mat och dryck råder hård konkurrens om kundens uppmärksamhet. Här är etiketten en viktig beståndsdel av produkten den sitter på. Idag tävlar många flasketiketter, vinetiketter och öletiketter om kundens blick i butikshyllan.

Etikettens uppdrag är inte helt enkelt. Utöver att berätta om produktens innehåll ska etiketten också kommunicera varumärkets identitet och förmedla dess unika fördelar till mottagaren. Ge din produkt rätt förutsättningar för att lyckas på marknaden och välj etikett med omsorg.

Flasketiketter Nordvalls

Ge din produkt rätt förutsättningar för att lyckas på marknaden och välj etikett med omsorg.

Nordvalls-etikett-sandpapperslack

Vilken etikett är rätt för dig?

Ska etiketten ha mycket färg? Ska ytan vara matt, blank, glansig, skrovlig eller slät? Att ta fram en etikett kan vara något av det roligaste och samtidigt svåraste i utvecklingen av en produkt. Ingen etikett passar alla, men det finns en etikett för alla. Det lovar vi.

Etikettens livslängd och förmåga att göra ett gott intryck påverkas av en rad faktorer. Beroende på vad du förväntar dig att etiketten ska göra för din produkt står en rad material och utföranden till buds. Vi hjälper dig gärna att hitta och välja rätt etikett.

Att ta fram en etikett kan vara något av det roligaste och samtidigt svåraste i utvecklingen av en produkt.

Vilken känsla ska din etikett förmedla?

I sanningens ögonblick, när kunden väljer mellan din produkt och konkurrentens i butikshyllan, vill du ha oddsen på din sida. På Nordvalls vet vi att fler aspekter än snygg design och bra material gör själva etiketten. Det handlar till exempel om hur färger möter materialet, hur lacker och andra specialeffekter förstärker och framhäver kvaliteter i din produkt. Vilken känsla vill du att din etikett förmedlar? Gör den det idag?

Att hitta fram till rätt etikett är en bra känsla. Vi hjälper dig gärna dit.

Nordvalls-etikett-livsmedel

Vad säger andra kunder i samma bransch?