Etiketten är viktig inom kosmetik och skönhet

Etiketten spelar ofta en mycket viktig roll för skönhetsprodukter och kosmetika. På etiketten ges information om produktens fördelar och användningsområde, men den kommunicerar också själva varumärket. Utformningen av etiketten är alltså väldigt viktig, men det är också av stor betydelse hur etiketten i slutändan blir. Det är här ett bra etikettryckeri kommer in i bilden.

För att ge ditt varumärke de bästa förutsättningarna att förmedla sitt budskap är det viktigt att etiketten håller rätt kvalitet. Etiketter för skönhetsprodukter och kosmetik måste ofta vara gjorda för att tåla att hanteras mycket. De bör också vara anpassade för att tåla att vistas i olika typer av miljöer. Vad står ert varumärke för? Hur vill ni uppfattas?

Etiketter skönhet kosmetik Nordvalls

För att ge ditt varumärke de bästa förutsättningarna att förmedla sitt budskap är det viktigt att etiketten håller rätt kvalitet.

Nordvalls Etiketter kosmetik skönhet

Etiketten ska tåla olika förutsättningar

Produkter som förvaras vid hög luftfuktighet och som kommer i kontakt med vatten behöver vara utformade för att tåla dessa omständigheter. Men produkterna ska inte bara tåla omständigheterna, det är också viktigt att etiketten behåller sitt utseende och sin form. Vilket material du väljer påverkar hållbarheten, men valet av tryckmetod kan också spela in.  

Våra säljare har bra koll på faktorerna som spelar roll vid tryck av etiketter. Ett rådgivande samtal med dem är oftast tid väl investerad. 

Våra säljare har bra koll på faktorerna som spelar roll vid tryck av etiketter.

Vi berättar gärna mer!

Liselott Widerström

Senior Key Account Manager

Frederick Trip_Nordvalls
Frederick Trip

Key Account Manager

Mikael Bergqvist_Nordvalls Etikett
Mikael Bergqvist

Försäljningschef

Vad säger andra kunder i samma bransch?