Streckkodsetiketter, STE-etiketter, fraktetiketter

E-handel och logistik är områden som genomgått stora förändringar och kraftig tillväxt under de senaste åren. Som leverantör av etiketter har vi på Nordvalls märkt av en ökad efterfrågan på STE-etiketter, transportetiketter, plocketiketter och etiketter som används för märkning av hyllor och identifiering av produkter och försändelser, med mera.

Nordvalls Etikett – en samarbetspartner att lita på

Arbetstempot inom e-handel och logistik är högt och leveranstider och leveranssäkerhet är inget du gärna kompromissar med. Med många års erfarenhet av att arbeta som leverantör åt företag inom just e-handel och logistik vet vi på Nordvalls hur vi levererar i rätt tid och med rätt kvalitet. I en snabbrörlig bransch med högt tempo är en trygg samarbetspartner ett smart val.

Bild tagen av: Christian Andersson, Apelöga Malmö

Vi vill vara våra kunders långsiktiga leverantör och erbjuder därför konkurrenskraftiga etikettlösningar för snabbrörliga och växande e-handels- och logistikföretag.

Beställa etikett

Rätt kvalitet med Nordvalls etiketter

Hos Nordvalls hittar du ett brett sortiment av material, häftämnen och format. Som erfaren leverantör av etiketter till e-handels- och logistikföretag vet vi vilka material som fungerar för olika ändamål och vi jobbar aktivt för att följa med i utvecklingen av nya smarta förpackningsmaterial.

Vi vill vara våra kunders långsiktiga leverantör och erbjuder därför konkurrenskraftiga etikettlösningar för snabbrörliga och växande e-handels- och logistikföretag.

Vet du redan vad du vill ha och vill beställa direkt? Ta gärna en titt i vår webbshop för fraktetiketter.

Vad säger andra kunder i samma bransch?

”Utan etiketter kan vi inte ens köra in pallarna som kommer till oss.”

– Fastighets- och underhållschef på Staples i Växjö och ansvarig för inköp av etiketter och emballage.

”Nordvalls löser problem på ett snabbt och smidigt sätt och levererar etiketter som matchar just våra behov”

– Inköpare på Svenska Fönster