Biljetter och taggar

På Nordvalls i Kungälv har vi en lång tradition av att tillverka biljetter och taggar (Tickets & Tags). Vi tillhandahåller specialdesignade biljetter i olika format till operor, teatrar, arenor, biografer och muséer såsom till ligaspel, enskilda evenemang och stora mästerskap. Hos oss kan du även beställa parkeringsbiljetter, logistiktaggar, transportbiljetter och kölappar.

Systemen är normalt sett baserade på skrivare som klarar direkttermo eller termotransfer. För att få dina biljetter att sticka ut erbjuder vi tryck med upp till åtta färger inklusive lack, fördelat på fram- och baksida.

Stor vinst ur ett miljöperspektiv

Biljetter och taggar används även flitigt i produktionsanläggningar, när man inte vill ha adhesiv inblandat i processen, som vid sortering av lådor, säckar och vagnar. Vanligt är att alla dessa produkter behandlas som returpapper vilket är en stor vinst sett ur miljöperspektiv.

Säkerhetsfunktioner för att garantera äktheten

Vi kan applicera olika säkerhetsfunktioner på biljetterna för att undvika förfalskning. Exempel på detta är lacker som bara syns i UV-ljus. Ett annat är att trycket aktiveras vid en särskild temperatur. Då kan man göra stickprov där man håller tummen över trycket för att få det att framträda. Ytterligare en säkerhetslösning är att använda tryck som framträder först när man skrapar med ett mynt. Som du ser finns det många möjligheter!

Vi hjälper dig att ta fram biljetter och taggar anpassade för just din verksamhet. Kontakta oss redan idag för mer information!

Våra kundberättelser

Fördjupat samarbete med venuepoint
Läs mer

Os-ryttare bakom etikettdesign
Läs mer

Ledande läkemedelsföretag köper etiketter av Nordvalls
Läs mer

Legendaren som fick en makeover och säljer guld
Läs mer